Udendørs

Indkørsler og terrasser

Aldrig mere kørerender, forskudte- og underminerede sten, samt ukrudt og mos, der vokser op mellem dine fliser

Slut med den dårlige samvittighed, så snart du rammer din indkørsel

Det er slut med kørerender, forskudte- og underminerede sten, samt ukrudt og mos, der vokser op mellem dine fliser.

Med Smuk-Beton får du nu muligheden for at skabe en helt unik belægning anlagt i fuldstøbt, bæredygtig fiberbeton. Du vælger helt selv farve, mønster, struktur og coating.

Vores store udvalg af mønstre og farver betyder, at du kan blande og matche på utallige måder for at skabe en indkørsel eller terrasse i din helt egen stil.

Det første indtryk er det vigtigste

Udendørs kan Smuk-Beton også forvandle og fuldende dit hus, din have eller din virksomhed. Indkørslen er kun starten på din smukke, enestående bolig eller dit firma.

Tænk over at dine gæster altid holder lidt øje med hvor de går og derfor er opmærksomme på overfladen de bevæger sig rundt på. Med andre ord er deres fødder næsten altid i kontakt med de mønstre og farver du har valgt.

Og i modsætning til planter, der på et tidspunkt går i dvale eller visner, vil en smuk anlagt sti i haven, en lækker terrasse, dit logo nedstøbt i indgangen og en smart parkeringsplads være lige flot og imponerende hele året.

Det forbløffende ved mønstret beton er, at du kan virkeliggøre dine vildeste tanker og ideer. Når farver og mønstre kan vælges og skabes efter dine egne ønsker, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Du kan vælge en ensartet overflade, eller blande teksturer, farvenuancer eller billeder og meget mere.

En mosaik af belægningssten i Smuk-Beton giver en række mønstre og teksturer som du ikke vil kunne lave med en enkelt type sten. Brug for eksempel også materialerne, mønstrene og farverne til at vise dine gæster vej, når de kommer på besøg, eller hvis du skal forklare dem, hvor de forskellige afdelinger er.

Smuk-Beton giver dig mulighed for at omdanne et almindeligt område til en oplevelse, hvor alle stopper op, nyder og fortæller andre om.

Vores erfarne medarbejdere sætter en ære i at omsætte dine tanker og ideer til virkelighed hurtigt og effektivt, og er de perfekte sparringspartnere fra start til slut.

Vælg Smuk-Beton og gør din ejendom mere værd

Mønsterpræget beton har virkeligt mange fordele sammenlignet med de traditionelle belægninger.

Smuk-beton lastbil

Sig helt farvel til ukrudt og snavs

Brug din tid på at nyde livet i stedet for at bekymre dig om din indkørsel

Slidstærk & vejrbestandig

Vores beton er lavet til at kunne modstå vind og vejr

Hurtig og problemfri installation

Vores metode sikrer et absolut minimum af problemer i forbindelse med støbningen

Vælg selv farve og tekstur

Hos os får kreativ frihede til frit at vælge udtryk

Lav vedligeholdelse

Lev livet i stedet for at spekulere på vedligeholdelse af din indkørsel

Bliver liggende stabilt

Glem alle de problemer, der normalt er forbundet med traditionel fliselægning

Stort udvalg af mønstre og farver at vælge imellem

Da vi har over 40 mønstre og farver, kan du selv skabe noget, der er helt unikt for dig.

Mønster 1 Smuk-Beton
Mønster 2 Smuk-Beton
Mønster 3 Smuk-Beton

Vores store udvalg af mønstre og farver betyder, at du kan blande og matche på utallige måder for at skabe en indkørsel i din helt egen stil.

Vi giver dig mulighed for fuldstændigt selv at bestemme over indkørslens udseende og karakter, så slip dine kreative evner løs og skab dit helt eget mesterværk.

50 års garanti
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Der er fuld overensstemmelse mellem, hvad vi siger og lover og det vi gør og leverer, da vi har så stor tillid til vores produkt

Vores stærke engagement, brede erfaring og ekspertise gør, at vi har stor tillid til/er overbeviste om, at vi kan imødekomme alle dine forventninger. Vi yder professionel service af højeste kvalitet, der gør, at vi bliver ved med at være på markedet.

Vi er parate til at give hele 50 års garanti, da vi har fuld tillid til, at vi kan lave imponerende og spektakulære indkørsler, som du kun kan være stolt af.

50 års garanti dækker over:

Smuk-Beton kan ideelt bruges til:

Der er mange forskellige mønster- og designmuligheder, der kan føre til en kreativ og fantasifuld fornyelse af dit hjem eller din forretning.

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Indtast dine oplysninger nedenfor og få et gratis uforpligtende tilbud
OBS. Efter indsendelse af kontaktformularen, vil du med det samme modtage en informationsmail. Det er vigtigt at du gennemlæser hele denne mail i forhold til det videre forløb, tilbudsgivning og besøg.
Modtager du ikke denne mail, bedes du venligst tjekke dit spam filter.