FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi håber, at nedenstående spørgsmål og svar vil hjælpe dig med at forstå mere om Smuk-Beton

Svar på dine spørgsmål

Se venligst nedenstående liste for at få svar på de mest almindelige spørgsmål, vi modtager.

Vores kundeserviceteam er også altid klar til at hjælpe med eventuelle yderligere spørgsmål.

Smuk-Beton er en innovativ metode til at lægge friskblandet beton på, farve det og påtrykke mønstre så du kan få en unik indkørsel, gangsti, gårdhave eller terrasse, der er skræddersyet til dine ønsker.

Smuk-Beton er formodentligt det bedste produkt på markedet, når det drejer sig om både et smukt udseende og holdbarhed.

Du kan helt selv vælge fra vores store udvalg af design herunder toppede brosten, skifer, mursten, gangbro og sten for at skabe en betagende tredimensionel effekt. Vi har en række forskellige farver som du kan vælge imellem, hvilket gør, at du kan vælge den perfekte farvekombination til dit hjem.

Dette er ikke egnet til gør-det-selv arbejde, da det kræver specialistviden, specialværktøj, og måtterne, der bruges til at lave mønstrene, er relativt dyre.

Vi er landsdækkende og vi tager ikke ekstra for kørsel.

Farve og mønster har ingen indflydelse på prisen. Den forbliver den samme, hvad du end vælger.

Smuk-Beton har mange fordele i forhold til traditionel belægning. For eksempel forbliver belægningen ukrudtsfri og den er meget nem at holde og der vil ikke forekomme nedsynkning.

Da Smuk-Beton kan formes som bølger og med fald og trin, kan det anvendes et utal af steder inklusive indkørsler, gangstier, havegange og terrasser.
Mønsterbeton bliver mere og mere populær i forbindelse med erhvervsejendomme, da det næsten er vedligeholdelsesfrit og også fordi mønsterbeton, i modsætning til fliser og sten, ikke kan brækkes op og stjæles.

De indkørsler Smuk-Beton laver holder nærmest en menneskealder.

Hvert projekt er forskelligt. Men idéelt skulle et arbejde ikke tage mere end 5-7 dage at færdiggøre.
Almindeligvis graver vi ca. 200-250 mm. Bærelagets underlag bliver trykket sammen til en dybde på ca. 100-150 mm afhængig af jordbund. Betonen går ca. 100 mm i dybden.
Det er svært at sige noget konkret om dette, da hvert projekt er forskelligt. Men vi prøver på at få en lastbil til at fjerne det opgravede samme dag. Af og til kan det være nødvendigt med en container.
Den betonblanding, vi bruger, indeholder fibre, der gør belægningen stærkere. Der er også blandet luft i betonen, hvilket giver større beskyttelse mod frost. Hvert projekt garanteres at have et minimum på 25/30 Newton. Dette er den samme styrke, som den der findes på motorveje.
Lige så snart vi er færdige med den sidste fase, kan man efter 48 timer køre og parkere på betonen. Der skal gå op til to uger førend man kan placere havekrukker på betonen.
Helt bestemt. De blandinger vi bruger henholdsvis om sommeren og om vinteren er tilpasset vejrforholdene. Det gode ved at have Smuk-Beton til at lave din indkørsel er, at vi har vores egen betonkanon hvori betonen blandes på stedet i henhold til vores egne specielle specifikationer.
Ja, det kan den. Både på grund af dens styrke og holdbarhed, men især også på grund af de mange mønstre og farver, man kan lave med den indendørs og udendørs.
Smuk-Beton koster fra 899-1599 kr pr. m² ex. moms for udendørs belægninger, og fra 1.200 kr pr. m² ex. moms for indendørs belægninger, alt afhænging af ønsket overflade, eks. trapper samt underlaget og hvor meget forarbejde der skal laves.

Kan ikke finde svar?

Kan ikke helt finde det, du leder efter? Kontakt os i dag og vi vil være glade for at besvare dig spørgsmål.

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Indtast dine oplysninger nedenfor og få et gratis uforpligtende tilbud
OBS. Efter indsendelse af kontaktformularen, vil du med det samme modtage en informationsmail. Det er vigtigt at du gennemlæser hele denne mail i forhold til det videre forløb, tilbudsgivning og besøg.
Modtager du ikke denne mail, bedes du venligst tjekke dit spam filter.