Indendørs

Når indretning bliver kunst

Smuk-Beton åbner for helt nye indretningsmuligheder

Oplev skønheden i indendørs vores unikke betoninteriør, microcement og epoxygulve

Ønsker du at tilføre dit hjem et strejf af industrielt chic med vores indendørs beton- og epoxyløsninger? Udforsk vores udvalg og lad os hjælpe dig med at realisere dit projekt.

Vores indendørs betonløsninger er skabt til at skabe en atmosfære af ro og komfort, samtidig med at de tilfører rummet karakter og personlighed. Lad dig inspirere af vores forskellige designs og find det perfekte match til dit hjem.

Ikke kun udendørs kan Smuk-Beton skabe den fuldendte forvandling af dit hus eller din virksomhed til et smukt, unikt og indbydende hjem eller domicil.

Når mønstre og farver i din indkørsel, terrasse, stier og facader matcher perfekt, og skaber de perfekte udvendige rammer for dig og din familie eller dit arbejdsliv, kan du videreføre forvandlingen indendørs og skabe et meget eksklusivt og luksuriøst touch. Hvad enten det drejer sig om mønstret i gulvene, 3D-effekterne med trappen, kunstværker på væggene eller noget helt fjerde, er mulighederne uendelige med Smuk-Beton.

Også logoer kan nemt genskabes på gulve eller vægge af Smuk-Beton og er en fantastisk måde at vise din virksomheds logo på i en hall, en gang eller et kontor.

En af de bedste egenskaber ved dekorative betongulve er også, at du kan skabe fantastiske overgange fra det ene gulv til det andet, eller fra den ene væg til den anden. Hver eneste rum eller kontor kan have sin egen unikke personlighed, som det vil være svært at lave i andre materialer.

Udover de fantastiske dekorative muligheder der er med Smuk-Betongulve, er de også ekstremt holdbare og nemme at rengøre, og de modstår naturligvis vand. De fungerer godt med strålevarme, og overfladen absorberer varmen, hvilket sænker varmeregningen.

Ligeledes er Smuk-Beton miljøvenlig. Beton nedbryder ikke de naturlige ressourcer, kræver mindre energi end andre gulvtyper at producere, og er lavet lokalt.

Smuk-Beton er også godt for den indendørs luftkvalitet, fordi det hæmmer mug og lugte, og skulle man få lyst til et nyt gulv en dag, kan det genbruges.

Kom med indenfor

Lad vores galleri være din kilde til inspiration, når du udforsker de utallige muligheder, vores indendørs beton og epoxyinteriør tilbyder

Vælg Smuk-Beton og gør din ejendom mere værd

Mønsterpræget beton har virkeligt mange fordele sammenlignet med de traditionelle belægninger.

Smuk-beton lastbil

Sig helt farvel til ukrudt og snavs

Brug din tid på at nyde livet i stedet for at bekymre dig om din indkørsel

Slidstærk & vejrbestandig

Vores beton er lavet til at kunne modstå vind og vejr

Hurtig og problemfri installation

Vores metode sikrer et absolut minimum af problemer i forbindelse med støbningen

Bevarer farve og tekstur

Skal ikke males igen og igen og teksturen bevares

Lav vedligeholdelse

Lev livet i stedet for at spekulere på vedligeholdelse af din indkørsel

Bliver liggende stabilt

Glem alle de problemer, der normalt er forbundet med traditionel fliselægning

Stort udvalg af mønstre og farver at vælge imellem

Da vi har over 40 mønstre og farver, kan du selv skabe noget, der er helt unikt for dig.

Mønster 1 Smuk-Beton
Mønster 2 Smuk-Beton
Mønster 3 Smuk-Beton

Vores store udvalg af mønstre og farver betyder, at du kan blande og matche på utallige måder for at skabe en indkørsel i din helt egen stil.

Vi giver dig mulighed for fuldstændigt selv at bestemme over indkørslens udseende og karakter, så slip dine kreative evner løs og skab dit helt eget mesterværk.

50 års garanti
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Der er fuld overensstemmelse mellem, hvad vi siger og lover og det vi gør og leverer, da vi har så stor tillid til vores produkt

Vores stærke engagement, brede erfaring og ekspertise gør, at vi har stor tillid til/er overbeviste om, at vi kan imødekomme alle dine forventninger. Vi yder professionel service af højeste kvalitet, der gør, at vi bliver ved med at være på markedet.

Vi er parate til at give hele 50 års garanti, da vi har fuld tillid til, at vi kan lave imponerende og spektakulære indkørsler, som du kun kan være stolt af.

Smuk-Beton kan ideelt bruges til:

Der er mange forskellige mønster- og designmuligheder, der kan føre til en kreativ og fantasifuld fornyelse af dit hjem eller din forretning.

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Indtast dine oplysninger nedenfor og få et gratis uforpligtende tilbud
OBS. Efter indsendelse af kontaktformularen, vil du med det samme modtage en informationsmail. Det er vigtigt at du gennemlæser hele denne mail i forhold til det videre forløb, tilbudsgivning og besøg.
Modtager du ikke denne mail, bedes du venligst tjekke dit spam filter.