Velkommen til Smuk-Beton

Ekspert i støbning af mønstret bæredygtig beton

Skandinaviens førende specialist med mere end 20 års brancheerfaring

Velkommen til Smuk-Beton

Ekspert i støbning af mønstret bæredygtig beton

Skandinaviens førende specialist med mere end 20 års brancheerfaring

Udendørs Smuk-Beton

Udendørs

Indendørs Smuk-Beton

Indendørs

Vægge & Facader

Trapper & Stier

Hvorfor nøjes med det næstbedste?

Hvorfor nøjes med
det næstbedste?

Smuk-Beton er formodentligt det bedste produkt på markedet, når det drejer sig om både et smukt udseende og holdbarhed. Du kan helt selv vælge fra vores store udvalg af design herunder toppede brosten, skifer, mursten, gangbro og sten for at skabe en betagende tredimensionel effekt. Vi har en række forskellige farver som du kan vælge imellem, hvilket gør, at du kan vælge den perfekte farvekombination til dit hjem.

Hvad siger vores kunder om os?

Smuk-Beton
- Skab noget unikt

Med Smuk-Beton får du friheden til at skabe det unikke hjem eller domicil, du altid har ønsket dig.

Drømmer du om en indkørsel i smuk granit, rå skiffer, sandsten, fliser med chaussesten imellem, eller en helt traditionel sten uden at du skal bekymre dig om forskudte sten og kørerander, og uden at du skal bruge gift til at fjerne ukrudt, mos eller myrer, kan det lade sig gøre med Smuk-Beton løsningen – endda med garanti.
Og vil du have en helt bestemt facade, som terrassen, trappen og stierne på din ejendom matcher perfekt, kan det også lade sig gøre.

Du kan endda videreføre stilen med gulvene, væggene og trapperne og trapperne indendørs.

Med en helt speciel smukbetonblanding og en særlig teknik, er det muligt at skabe den bolig du drømmer om, eller de inspirerende rammer dine medarbejdere har brug for. Du kan vælge præcis den farvenuance og det design, mønster eller struktur, du ønsker og løsningen er 100 % naturtro.

I en spændende og inspirerende sparring med vore dygtige medarbejdere, får du de smukkeste omgivelser udendørs og indendørs, som du kan tænke dig, uden at du skal bekymre dig om besværligt vedligehold.

Smuk-Beton er miljøvenlig, autentisk og flot og levetiden er næsten uendelig. 

TV Spot fra TV2

Vælg Smuk-Beton og gør din ejendom mere værd

Mønsterpræget beton har virkeligt mange fordele sammenlignet med de traditionelle belægninger.

Smuk-beton lastbil

Sig helt farvel til ukrudt og snavs

Brug din tid på at nyde livet i stedet for at bekymre dig om din indkørsel

Slidstærk & vejrbestandig

Vores beton er lavet til at kunne modstå vind og vejr

Hurtig og problemfri installation

Vores metode sikrer et absolut minimum af problemer i forbindelse med støbningen

Bevarer farve og tekstur

Skal ikke males igen og igen og teksturen bevares

Lav vedligeholdelse

Lev livet i stedet for at spekulere på vedligeholdelse af din indkørsel

Bliver liggende stabilt

Glem alle de problemer, der normalt er forbundet med traditionel fliselægning

Hvorfor du skal vælge Smuk-Beton

Det siges, at det første indtryk folk får varer evigt. Og det første indtryk, folk får af dit hjem eller firma starter med indkørslen.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at den ser godt ud år efter år. At den er uhyre nem at vedligeholde og ikke skal sprøjtes for ukrudt er yderligere en stor fordel.

Indkørslen er endda kun starten på de muligheder Smuk-Beton har for at gøre dit hjem eller firma til en unik oplevelse for dig selv, dine gæster, kunder eller medarbejdere.

Udendørs laver vi nemlig også gangstien, trappen og facaden, eller hvad du måtte ønske, ud fra dine ønsker og ideer, og du kan vælge mellem et væld af mønstre og farver.

Mulighederne stopper heller ikke her, da vi er gået skridtet videre og også kan forvandle gulvene, væggene og trapperne indendørs i dit hjem eller firma.

Endelig kan vi også lave din terrasse eller gårdhave, så de fremstår i lige netop det materiale og mønster du foretrækker, og du kan endda vælge den farve, eller det mix af farver du synes vil kunne få din ejendom til at afspejle din kreativitet, fantasi og drømme. Og Smuk-Betons yderst kvalificerede medarbejdere står selvfølgelig klar til at samarbejde med dig om dine idéer.

Og du behøver ikke at tænke på at skulle sprøjte for ukrudt, samtidig med at vedligeholdelsen er minimal.

Kontakt os i dag og få en spændende snak med os, om alle de muligheder der er, for at du kan få præcis den drømmebolig, du gerne vil have, eller hvordan dit firmas bygninger og udendørsarealer kan blive en endnu bedre del af din markedsføring.

Vil du vide mere? Find svar på de oftest stillede spørgsmål om Smuk-Beton. Besøg vores FAQ sektion

Læs vores artikel fra Liebhaverboligen

Stort udvalg af mønstre og farver at vælge imellem

Da vi har over 40 mønstre og farver, kan du selv skabe noget, der er helt unikt for dig.

Mønster 1 Smuk-Beton
Mønster 2 Smuk-Beton
Mønster 3 Smuk-Beton

Vores store udvalg af mønstre og farver betyder, at du kan blande og matche på utallige måder for at skabe en indkørsel i din helt egen stil.

Vi giver dig mulighed for fuldstændigt selv at bestemme over indkørslens udseende og karakter, så slip dine kreative evner løs og skab dit helt eget mesterværk.

50 års garanti
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Viborg - Smuk-Beton
Der er fuld overensstemmelse mellem, hvad vi siger og lover og det vi gør og leverer, da vi har så stor tillid til vores produkt

Vores stærke engagement, brede erfaring og ekspertise gør, at vi har stor tillid til/er overbeviste om, at vi kan imødekomme alle dine forventninger. Vi yder professionel service af højeste kvalitet, der gør, at vi bliver ved med at være på markedet.

Vi er parate til at give hele 50 års garanti, da vi har fuld tillid til, at vi kan lave imponerende og spektakulære indkørsler, som du kun kan være stolt af.

Smuk-Beton kan ideelt bruges til:

Der er mange forskellige mønster- og designmuligheder, der kan føre til en kreativ og fantasifuld fornyelse af dit hjem eller din forretning.

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Indtast dine oplysninger nedenfor og få et gratis uforpligtende tilbud
OBS. Efter indsendelse af kontaktformularen, vil du med det samme modtage en informationsmail. Det er vigtigt at du gennemlæser hele denne mail i forhold til det videre forløb, tilbudsgivning og besøg.
Modtager du ikke denne mail, bedes du venligst tjekke dit spam filter.